top of page
Olemme valtuutettu Aenso autonhoitotuotteiden kivijalkamyymälä Jyväskylässä.

Aenson autonhoitotuotteilla peset ja ylläpidät autosi puhtautta vaivattomasti ja helposti !

Aenso 500ml autonhoituotteet kaikki 18,00€ sis alv.24%
Smell Like autontuoksut 500ml 18,00€

Hieno sekoitus aromaattisia öljyjä, tämä Smellike tuo Aensō Orbit Tire Dressingin tuoksun ajoneuvosi sisätiloihin. Smellike vapauttaa tuoksunsa vähitellen päivien kuluessa, jopa useiden viikkojen aikana. Vesipohjainen emulsio, se ei sisällä raskaita liuottimia eikä hiilivetykantajia.

Suihkuta ajoneuvon sisään ja nauti. Tekstiilipinnoille, kuten matoille, levittäminen pidentää vaikutusta. Älä suihkuta suoraan koville pinnoille, kuten muoville, lasille tai nahalle. Pyyhi pois tarvittaessa.
Aquila Wet Coat 500ml 18,00€

Aquila on polymeerien seos, joka tarjoaa hydrofobisen suojan ajoneuvojen pinnalle. Kostealle pinnalle, pesun jälkeen ruiskutettuna se levittyy nopeasti ja muodostaa suojakerroksen, joka kestää useita viikkoja. Aquilaa voidaan levittää kaikille ajoneuvon ulkopinnoille - maalille, lasille, muoville ja kumille. Se ei sovellu pehmeiden kattojen suojaamiseen.

Pese ajoneuvo Aensō One (tai millä tahansa hyvällä shampoolla, johon ei ole lisätty vaikuttavia aineita, kuten vahoja ja silikoneja). Viimeisen huuhtelun jälkeen suihkuta muutama suihkauta Aquilaa tasaisesti kaikille pinnoille. Odota minuutti ja pese painepesurilla. Älä jätä kuivumaan pinnalle. Älä käytä suorassa auringonpaisteessa tai liian kuumilla pinnoilla.
Revolve Rengaspesu 500ml 18,00€

Revolve on ainutlaatuisesti kehitetty renkaiden puhdistusaine, joka pystyy puhdistamaan likaa sekä pinttyneitä epäpuhtauksia renkaiden pinnalta. Se jättää virheettömän, satiinisen ja puhtaan pinnan, joka on valmis rengashoitotuotteen levittämiseen.

Tuote erottuu huoneenlämmössä. Rav
ista hyvin ennen käyttöä. Suihkuta renkaan pinnalle ja käytä pehmeää harjaa. Jos tarvitaan perusteellisempaa puhdistusta, voidaan käyttää jäykempi harjaksista harjaa. Työskentele osissa. Pese pois painepesurilla. Älä jätä kuivumaan pinnalle!
Īsern Raudanpoisto 500ml 18,00€

Īsern on erittäin voimakas vanteiden puhdistusaine, joka puhdistaa ja muuttaa rautajäämät violetiksi. Se poistaa turvallisesti jarrupölyn vanteista, jarrusatuloista ja muista pinnoista poistamatta niihin levitettyjä vahoja tai pinnoitetta. Īsern jättää jälkeensä puhtaan, rasvattoman ja tahrattoman pinnan. Se on turvallinen paljaille metallipinnoille.
One Pure Shampoo 500ml 18,00€

One on puhdas shampoo, johon ei ole lisätty silikoneja tai vahoja. Ainutlaatuinen koostumus on suunniteltu erityisesti korkealaatuisten keraamisten pinnoitteiden ylläpitoon. Onen erinomainen puhdistusteho poistaa lian, hyönteiset ja rasvan ajoneuvon pinnalta, puhdistaen ja ylläpitäen siihen levitetyn keraamisen pinnoitteen ominaisuuksia.

Lisää 3-4 ml shampoota per litra vettä pesuämpäriin ja vaahdota letkulla tai painepesurilla. Lisää tuotetta paremman puhdistustehon tai vaahdon lisäämiseksi. Pese ajoneuvo laadukkaalla pesukintaalla ja kahden ämpärin menetelmällä. Älä jätä kuivumaan pinnalle! Pese pois painepesurilla.
Polaris Snow Foam 500ml 18,00€

Polaris on esipesuaine, joka pystyy pehmentämään likaa ja muuta epäpuhtautta moottoriajoneuvojen pinnoilla. Annostuksesta riippuen se on riittävän hellävarainen vahoilla suojattujen ajoneuvojen säännölliseen huoltoon, mutta silti riittävän tehokas poistamaan raskaan lian pois autosta vahvemmalla seoksella.

Suositellaan käytettäväksi 1:10 laimennuksella. Likaisuudesta riippuen voidaan myös käyttää vahvempaa seosta. Polariksen pesutehoa voidaan myös tehostaa Aenson Primeuse:lla
Primeuse Esipesuaine 500ml 18,00€

Primeuse on tiivistetty rasvanpoistoaine, jota käytetään erittäin likaisille pinnoille ennen pesua. Se auttaa irrottamaan tielikaa, suolaa ja rasvaa. Primeusea käytetään moottoriajoneuvojen ulko- ja moottoritiloissa.

Suihkuta likaiselle pinnalle ja anna reagoida. Sekoita tarvittaessa pehmeällä harjalla. Pese pois painepesurilla. Tätä tuotetta voidaan lisätä Aensō Polarsis snowfoamiin ja Aensō One shampoon, niiden suorituskyvyn parantamiseksi. Älä jätä kuivumaan pinnalle!
Core Sisustan hoitoaine 500ml 18,00€

Core on uuden sukupolven Interior Detailer, jolla voidaan puhdistaa ja suojata ajoneuvojen sisätilat yhdellä kerralla. Core poistaa pölyn ja lian turvallisesti ja tuo pinnoille huippuluokan antistaattisen vaikutuksen. Se parantaa kevyesti sisätilojen muovien väriä jättäen tahrattoman ja satiinisen pinnan. Corea voidaan käyttää turvallisesti näytöille ja kosketusnäytöille.

Suihkuta mikrokuituliinalle ja pyyhi pinta puhtaaksi ja tahrattomaksi. Pyyhi ylimääräinen tuote tarvittaessa toisella mikrokuituliinalla.
bottom of page